Update

Har varit kaos dom sista veckorna. Självskadandet har ökat kraftigt. Jag har slutat med stilnocten då jag flera gånger skar mig i sömnen. Vaknade på morgonen med blod i hela sängen. Tackar Gud att jag inte skar av något allvarligt och tackar Gud igen för att jag inte satte mig i bilen och åkte till akuten och sydde. Minns ingenting av händelserna men kommer få leva med fula ärr. Det värsta var att det var liksom ingen gräns på hur mycket man kunde skära, såren var så stora så första gången insåg jag vad jag egentligen var kapabel till. Tänk om jag hade skärt mig i en artär och förblött i sömnen. Har ju lovat min familjehemsmamma att inte försöka ta livet av mig hemma men hur skulle hon kunna veta att jag inte gjorde det med flit?

Aja. Fick nästan vårdintyg i tisdags. Tacka Gud att jag inte fick det då det är Valborg på lördag och jag tänkte försöka att vara full och lycklig för en gångs skull.  
Fick nästan vårdintyg idag hos psykologen då hon absolut inte tyckte att jag borde vara i staden på Valborg. Detta pågrund av att det aldrig har gått bra med alkohol och staden, kombinationen liksom. 

Jag skulle väldigt gärna vilja sluta detta liv men jag vill ha den perfekta planen. En plan som inte går att misslyckas med. Detta är då typ omöjligt känns det som men jag har en plan som jag tror starkt på. 

Alla frågar mig om jag har satt något nytt datum men jag säger nej. Vill absolut inte bli inlagd. Jag vill klara det här, en sista gång.

Ordbajs

Måste bara få ur mig. Läste en kommentar på en blogg där det stod "vill man bli frisk så kan man". Jag vill vara frisk men inte fan går det som man vill. Man faller tillbaka i skiten ändå, självskada, självmordsförsök osv. Jag vill, jag försöker men det går inte alltid så jävla bra. Jag vill gå ut till stallet till hästarna men både kroppen och hjärnan säger nej, ligg kvar i sängen och göm dig. Om det nu ska vara så att man vill bli frisk så spelar det ingen roll hur mycket man aktiverar sig eller försöker. Det känns som att det går åt helvete ändå. Fyfan. Människor som tror att man inte ens försöker att bli bättre borde inte ens kommentera. Jag lovar, dom flesta försöker men det går inte alltid så jävla bra. Det kan ju för fan inte vara en dans på rosor hela jävla tiden.
Förlåt för Ordbajs. Blev bara så jävla förbannad.