23:52

Ny nivå på självskadandet nu. Kan bero på att jag tagit bort en medicin. Ligger och gråter varje kväll i min säng. Hittade min ihopsamling av tabletter. Två ton släppte från mitt bröst. Har tid hos min ssk på torsdag. Vet inte om jag orkar ha "happyface" då. Kanske lika bra att bryta ihop, berätta om helgen osv. Bara inget jävla vårdintyg. Hatar psyk.

Min nya vän har iallafall vaknat nu, hoppas du kämpar på. Jag tänker på dig.

Meds

Utsättningssymptom är wonderful. Ligger nu i soffan med raggsockor och två filtar, frossar ändå. Har man bestämt sig så har man. Bara lamotrigin kvar men den behåller jag nog, neuroleptika är råttgift.

B Ä S T I S

Min bästavän handleder betyder oerhört mycket för mig. Vi lärde känna varandra på BUP för ca 5år sedan. Vi kom jättebra överens i allt helvete men vi höll ihop. Vi grät på varandras axlar och vi skrattade tills vi började grina tillsammans. Under dessa år har vi fortfarande haft kontakt och gjort väldigt många roliga saker ihop. Det är nu, när hennes värld är påväg att rasa som jag får panik. Hur ska jag ställa upp, hur ska jag orka, hur ska jag finnas där tillräckligt mycket utan att vara i vägen. Om det tyvärr blir så att allt har rasat så vet jag exakt vad jag ska göra. Men det är det här "mellanläget" som jag känner att jag inte alls vet hur jag ska bete mig. Älskar dig handleder.