Suck

Har precis betalt min sjukhusräkning.. Fyfan nästan 4000kr. Känns som ett rån. Är lite dubbel när jag tänker efter, fine jag fattar att det kostar att ligga inne men är man tvångsinlagd har man fan inget annat val än att betala den där jävla räkningen. Hade dessutom en räkning till på nästan 400kr bara för ett besök på somatiska akuten. Jaja, nog om mitt klagande. 

Har förresten kommit hem från Grekland nu. Har haft en otroligt bra vecka. Skönt att vara hemma men nu måste man tillbaka till verkligheten och det vanliga livet. Hoppas allt går bra och att jag slipper en dipp.

Ångestnatt

Kan verkligen inte sova. Det värsta med mig är att om jag inte kan sova så börjar min hjärna tänka på saker som inte är bra. Alltså destruktiva grejer. Och dom tankarna bara poppar upp i mitt huvud. 

Jag ska ju åka snart. Har inte tid att ställa till med trubbel. Vill verkligen åka på resan men när vi väl kommit hem sen så kommer det vara kaos i mitt huvud. Panik. Ren förskräckelse. Det är då det är bra med att man inte kan sova någon natt för då är ju planen klar. Då kan man bara göra det som står och hoppas att man hittas död.