Lördag 28/6-14

Fick min permission beviljad för kvällen. "Yes" tänkte jag. Hade planerat allt så väl. Det första jag gjorde var att ta cykeln till Apoteket, köpa två askar alvedon och sedan invänta. 

Jag skulle träffa mina morföräldrar för finmiddag på en restaurang då mormor gått i pension. Vi hade trevligt, jag var lycklig för jag visste ju vad som skulle hända därefter. Vi åt och jag klunkade vin. Tog sedan bussen hem och i mitt lilla fulla tillstånd tryckte jag i mig alla tabletterna och kände en tung börda lyftas från mina axlar. Perfekt tänkte jag. Cyklade sedan till psyk, nöjd med mig själv och trodde att den här gången skulle det gå vägen. Jag skulle lyckas. 

Väl på psyk började jag få ont i levern. Smärtan går inte att beskriva men det sluta med att jag låg och skrek på mitt rum och jag stod inte ut med smärtan så jag berättade. Blev körd i ilfart till akuten där jag fick panik och sprang därifrån tills väktare hittade mig i kulverten. Blev bojad och dom drog mig tillbaka till akuten. Väl där fick jag haldol injektion och däckade som en sten. Hade även tagit mitt nitrazepam så var rätt borta. Blev iallafall nedsövd och magpumpad och sedan upp till civa för observation och behandling med motgift mot paracetamol. Fick sedan åka tillbaka till avdelningen söndag kväll. 

Vad ni än gör, överdosera inte alvedon. Det finns bättre sätt att dö på. 

Fyfan

Min bästa vän har sagt upp kontakten med mig. 

Orsak: hon sa att jag var en extra tyngd bara för att jag ligger inne på psyk.